KINK FM stuurt luisteraars naar Snow Patrol

KINK FM-luisteraars maken deze week kans op een trip naar het concert van de Schotse band Snow Patrol op 24 mei 2010 in de Vorst Nationaal in Brussel. Ze krijgen niet alleen twee entreekaarten maar ook de treinreis en overnachting in de Belgische hoofdstad cadeau van KINK FM. Om deze hoofdprijs te winnen moeten luisteraars van maandag 3 tot en met donderdag 6 mei meedoen aan de ‘Snow Patrol Quiz’ die Martijn Biemans iedere middag tussen 14:00 en 17:00 uur speelt op KINK FM.


De vier dagwinnaars dingen op vrijdagmiddag 7 mei tijdens de ‘KINK 40’ (tussen 16:00 en 19:00 uur) mee naar de hoofdprijs: een trip naar het Snow Patrol-optreden in Brussel.

Martijn Biemans

Van maandag tot en met donderdag is Martijn Biemans tussen 14:00 en 17:00 uur te horen op KINK FM. Tijdens de middagshow hoor je de beste pop- en rockplaten, de Kink FM Concertagenda, het laatste popnieuws in de Kink FM Headlines, de 4 O’ Clock Rock, de hoofdpunten van het ANP nieuws en om 16.30 uur ‘Het Beste uit de Kink 40’ met de drie platen uit de ‘Kink 40’ waar het meest op gestemd is.

Op vrijdag presenteert Biemans tussen 16:00 en 19:00 uur de ‘KINK 40’ met de veertig beste songs van het moment.

Lees ook:Kink FM stuurt luisteraars naar Muse in Londen
Lees ook:Rock am Ring arrangementen te winnen bij Kink FM
Lees ook:DJ met partytrein naar Sziget Festival 2010
Lees ook:3FM Serious Request start met optreden Snow Patrol
Lees ook:Ook programmering Kink FM op de schop: Ingrid Perez in de ochtend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>