De Top 60 van Frits op KX

Frits SpitsVoor radiomaker Frits Spits is het jaar 2008 er één met vele hoogtepunten. De presenta-tor van Radio 2 werd dit jaar 60, vierde zijn 35-jarig jubileum als radio-dj én won een Marconi Oeuvre Award. Dat alles mag Frits Spits maandag zélf vieren op de plek voor muziekliefhebbers: KXradio.

KXradio is maandagavond (29/09) tussen 20:30 en 22:00 uur live te horen zijn vanuit studio De Smet in Amsterdam. Frits Spits zal dan zijn Top 60 ten gehore brengen. De uitzending van Frits op KX kun je meeluisteren en meekijken via de website van KXradio.

Eerder deze maand verscheen van de hand van Frits Spits het boek 'Zestig Strepen'. Daarin beschrijft de radiomaker zestig liedjes die mede bepalend zijn geweest voor zijn muzikale voorkeur. En wat is er nou mooier dan naast het schrijven over je favoriete nummers, die betreffende liedjes ook te draaien?

Zie ook:
- Frits Spits wint Marconi Oeuvre Award

Lees ook:Frits Spits is boos op Matthijs van Nieuwkerk en DWDD
Lees ook:Frits Spits wint Marconi Oeuvre Award
Lees ook:Frits Spits viert 5-jarig jubileum ‘KRO’s De Strepen van Spits’
Lees ook:Recensie: ‘Zestig Strepen’ van Frits Spits
Lees ook:Genomineerden Marconi Awards 2008 bekend

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “De Top 60 van Frits op KX

  1. Jorn

    Hey Thomas! Ik zag Spits gisteren ook bij DWDD waar Giel Beelen tafelheer was. Beide dj’s hadden het niet zo op elkaar. Het stukje op GeenStijl is ook wel vermakelijk :D

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>