SLAM!FM stapt over naar Novum Nieuws

Met de deur open en de radio aan zat ik maandag op mijn balkon te relaxen. Om helemaal in de zomerse stemming te komen, zette ik voor wat up-tempo muziek SLAM!FM aan. Hoor ik dat nu goed, dacht ik bij het nieuws? Het bekende zinnetje ‘dit is het SLAM!FM-nieuws verzorgd door het ANP’ werd niet genoemd. Al wegdommelend op de tuinstoel dacht ik ‘Novum’ te horen. En dat klopt, want ‘the new music station’ SLAM!FM is per 1 juni 2009 overgegaan naar de nieuwsvoorziening van Novum.

Novum Nieuws verzorgt sinds maandag dagelijks op de hele uren het nieuws en ‘s ochtends ook op de halve uren de headlines voor SLAM!FM. De bulletins worden speciaal op maat gemaakt en geleverd aan SLAM!FM.

Menno de Boer, dj en Program Director SLAM!FM: “Jongeren en jong volwassenen willen graag to-the-point en kristalhelder geïnformeerd worden over alle gebeurtenissen in de wereld en hun leefwereld. Samen met Novum hebben we een vernieuwend bulletin samengesteld met een frisse stijl, zowel in woord als toon, wat nóg meer aansluit bij de nieuwsbehoefte van jong Nederland. En als we dan toch bezig zijn: we hebben ook de vormgeving eromheen verder verbeterd. Zo kan SLAM!FM ook in nieuws het verschil maken.”

Dominique Makatita, Sales Executive Novum Nieuws: “SLAM!FM wil zich onderscheiden, vernieuwend zijn, en de band met de luisteraar nog meer versterken. Daarbij is maatwerk van essentieel belang, zo ook in de voorziening van de nieuwsbehoefte. Ik ben er daarom erg trots op dat SLAM!FM voor Novum heeft gekozen.”

Naast SLAM!FM, verzorgt Novum ook de nieuwsbulletins voor Radio Decibel en ruim tweehonderd lokale en regionale radiostations in binnen- en buitenland.

Lees ook:Novum Nieuws voortaan ook op Simone FM
Lees ook:Novum Nieuws, Radio Decibel en Metro werken samen in regiobulletin
Lees ook:Novum Nieuws op Arrow Classic Rock en Arrow Jazz FM
Lees ook:Goed nieuws van Novum op Nationale Goed Nieuwsdag
Lees ook:‘Radio 10 Gold wil af van Novum Nieuws’

1 Reacties // Reageer

One thought on “SLAM!FM stapt over naar Novum Nieuws

  1. Luister FM

    Vind het goed dat de media wereld teminste wat concurnetie heeft en dat radiozenders als Slam.FM daar in mee gaan om zich te onderscheiden van de rest !

    Immers is het ANP zo saai in hun nieuws…

    Gr,

    Luister.FM Team

      /   Reply  / 
  2. Pingback: SLAM!FM-directeur kijkt uit naar nieuw uitdagend radiojaar | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>