Novum Nieuws op Arrow Classic Rock en Arrow Jazz FM

Sinds 1 februari wordt het nieuws op Arrow Classic Rock en Arrow Jazz FM verzorgd door Novum Nieuws. Beide stations zenden zeven dagen per week op de hele uren het Novum Uurnieuws uit.

“We zijn blij met de kwalitatieve nieuwsvoorziening van Novum. De komende tijd gaan we in nader overleg de radionieuwsvoorziening nog meer afstemmen op de wensen van onze doelgroep. Ik geloof er in dat met muziek een bepaalde doelgroep wordt aangetrokken met bijbehorende lifestyle en daar moet je ook de nieuwskeuze op afstemmen”, zegt Ad Vossendrager, directeur van Arrow Classic Rock en Flux Media Factory BV dat het programma Arrow Jazz FM produceert voor Exceed Jazz BV.

Bram Bloemberg, algemeen directeur Novum Nieuws is ook tevreden over deze ontwikkeling. “Wij zijn verheugd met de komst van Arrow Classic Rock en Arrow Jazz FM. Beide stations zijn mooie namen in radioland.”

Lees ook:Freez FM terug in Noord-Nederland op frequenties Arrow Classic Rock Noord
Lees ook:Ad Ossendrijver koopt PCM uit Arrow-radiostations
Lees ook:Arrow vraagt hulp van luisteraars
Lees ook:Arrow Classic Rock en Jazz FM uit de ether
Lees ook:Faillissement aangevraagd voor zenders Arrow

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>