Kerst Top 40 tweede kerstdag op 538

Op vrijdag 26 december, ook wel bekend als tweede kerstdag, zendt Radio 538 de Kerst Top 40 uit. Anders dan normaal bij de Top 40, kun jij de lijst dit keer samenstellen. Wellicht heb je het lijstje nog paraat, dat je instuurde voor de Christmas Top 101 van Sky Radio of de Winterse 50? De Kerst Top 40 beluister je tweede kerstdag vanaf 14.00 op Radio 538. Sky Radio zendt zijn kersthitlijst uit op 19 en op 25 december. De Winterse 50 hoor je tijdens de kerstperiode op verschillende radiostations in Nederland en België.

Lees ook:Stem op de Winterse 50
Lees ook:Radio Donna is al begonnen
Lees ook:En weer een lijstje!
Lees ook:Klassieke kerstmuziek op Classic FM
Lees ook:Radio Veronica’s Top 1000 allertijden ook op tv

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>