Radio Veronica niet betrokken bij schietpartij op strandfeest

Schokkend nieuws over het gratis strandfeest Sunset Grooves afgelopen zaterdag in Hoek van Holland. Een 19-jarige jongen is omgekomen door kogels die door de lucht vlogen bij een uit de hand gelopen vechtpartij. Al snel deed het nieuws de ronde dat het een feest was van Veronica, maar het radiostation Radio Veronica heeft niets met Sunset Grooves te maken. Dat stelt de zender in een verklaring waarin het tevens haar medeleven betuigt aan de slachtoffers van het incident. 

Zaterdagavond 22 augustus vond op het strand van Hoek van Holland het Dancefeest Sunset Grooves plaats. Rond 23:30 uur ontaarde het feest in een vechtpartij waarbij meerdere schoten zijn gelost en een persoon om het leven is gekomen.

Een woordvoerder van Radio Veronica laat weten: “We hoorden vanochtend via de media dat er een dode en een aantal gewonden zijn gevallen bij het feest Sunset Grooves waar Veronica TV mediapartner van was. Er bestaat enige verwarring in de berichtgeving over wie nu de mediapartner was van dit feest, maar Radio Veronica was verder niet betrokken bij Sunset Grooves. Dat neemt niet weg dat ook wij meeleven met de slachtoffers en hun familie. Wat een drama dat een dergelijk feest zo afloopt. Dat gun je niemand.

UPDATE: Radio Veronica gelast eigen Beachparty af

Het gratis dancefeest had wel een andere ‘Veronica’ als mediapartner, namelijk Veronica TV wat onderdeel is van SBS. Radio Veronica daarentegen is onderdeel van de Sky Radio Group. Beide zenders hebben op de naam na dus niets met elkaar gemeen. Radio Veronica’s eigen strandfeest ’80s & 90s Beachparty’ is op zaterdag 29 augustus 2009.

Lees ook:Radio Veronica gelast Beachparty af
Lees ook:Strandfeest Radio Decibel gaat door
Lees ook:100% NL plant tweede strandfeest in 2010
Lees ook:Radio Decibel Ministry of Beats op het strand
Lees ook:Veronica het strand op met Beach Party

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Radio Veronica niet betrokken bij schietpartij op strandfeest

 1. Martin

  Beetje vreemde titel. Lijkt mij logisch dat radio veronica niet betrokken was bij de schietpartij.

    /   Reply  / 
 2. amber.

  omijngod, ik begin het nu pas een beetje te realiseren wat er eigelijk is gebeurd,
  mijn vriendin en ik waren aan et lopen tussen mensen, die dus allleemaaaaaaaal gingen lopen in een keer,
  mijn god,
  niet normaal,
  dus wij zijn zo’n restaurant opgegaan & daar staan kijken op barkrukken of onze vrienden nog leefde alles,
  maar gelukkig konden we ze vinden,
  als we 200 m verder hadden gestaan, hadden we nu allebij zeker wel dood geweest, gewoon overlopen door mensen sirrieus!
  GELUKKIG LEVEN WE NOG!
  x.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>