Coen en Sander vieren feest

Inmiddels maken Coen Swijnenberg en Sander Lantinga al weer 7 jaar hun middagprogramma op 3FM. Daarom vindt vrijdag 29 november voor de 4e keer ‘das Coen und Sander Fest’ plaats. De ongeveer vierduizend kaarten zijn inmiddels allemaal uitverkocht.

Voor ieder die niet aanwezig kan zijn zendt 3FM komende vrijdag het feest live uit vanaf 15:00. In de Heineken Music Hall verzorgen onder andere Kensington, The Opposites en de Kraaien zullen een optreden op het feest voor alle 3FM-luisteraars.

 

Lees ook:Feestje van Coen en Sander: Das Coen und Sander Fest
Lees ook:Coen & Sander vanaf de Libelle Zomerweek
Lees ook:FunX viert feest
Lees ook:Top 2000 In Concert met Acda en de Munnik en Guus Meeuwis
Lees ook:Coen en Sander verlengen contract met BNN en 3FM

1 Reacties // Reageer

One thought on “Coen en Sander vieren feest

  1. evert

    het is de HMH…. 40.000 kaarten?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>