Radio Royaal nieuw in Den Haag

Vanaf 15 november heeft Den Haag er een nieuwe zender bij, Radio Royaal gaat uitzenden op 99.4 FM, een frequentie waar nu nog Radio Decibel op uitzend. Decibel heeft echter dubbele dekking in de stad, en dat is ook de reden waarom ze er een zusje bij krijgen.

Radio Royaal brengt het beste uit de jaren 60, 70 en 80 en het beste van Nederlandse bodem. Radio Royaal wordt geproduceerd door het zelfde productiehuis dat ook de programma’s voor Radio Decibel maakt. “Het was al lange tijd onze wens om naast Radio Decibel een tweede radiostadion te beginnen dat een andere doelgroep aanspreekt, om zo nog meer luisteraars te kunnen bereiken”, aldus Perry Oerlemans van Radio Decibel. “Met Radio Royaal richten we ons op de volwassen luisteraar met de grootste hit uit de jaren 60, 70 en 80. Daarnaast wordt ook volop aandacht besteedt aan het Nederlandse product met artiesten zoals Marco Borsato, Jan Smit en Nick en Simon.”

Het station is vanaf 15 november om 19:00 ‘s avonds te ontvangen. Tot die tijd blijft Radio Decibel op de frequentie en internetstream te horen. Overigens blijft Decibel wel gewoon te ontvangen in de stad, vanaf dat moment zijn ze echter alleen nog te horen op 97.6 FM.

Lees ook:Radio Decibel verlaat verkooporganisatie E-power
Lees ook:Michael Blijleven naar de avond op Radio Decibel
Lees ook:Radio Decibel zoekt beste artiest van afgelopen 10 jaar
Lees ook:Radio Decibel op meer plekken op de kabel
Lees ook:Radio Royaal start met weekendprogrammering

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>