65 jaar AVRO Arbeidsvitaminen: maandag speciale jubileumuitzending

Aanstaande zaterdag is het precies 65 jaar geleden dat Arbeidsvitaminen voor het eerst werd uitgezonden. Maandag maakt de AVRO een speciale jubileumuitzending met onder andere oud-presentatoren Gerard Ekdom, Hans Schiffers, Cees van Zijtveld, Meta de Vries en Jan van Veen. Momenteel presenteert Jan Steeman het programma van maandag tot en met donderdag tussen 10:00 en 12:00 uur op Radio 5.

Er wordt een lijst met de 65 mooiste Arbeidsvitaminenliedjes samengesteld. Luisteraars kunnen stemmen via de website van het programma. De lijst zal de hele week centraal staan in het programma. Oh ja… word je op 19 of 21 februari 65 jaar? Neem dan ook eventjes contact op.

In september 2010 moest het programma van 3FM naar Radio 5, in verband met een nieuwe programmering bij eerstgenoemde zender.

Lees ook:Marco Borsato trapt maandag Q-top 1000 af
Lees ook:Kink FM zoekt 1400 beste nummers ooit gemaakt
Lees ook:Stemmen ‘De Zwarte Lijst’ maandag van start
Lees ook:Haal je albums maar weer uit de kast
Lees ook:90’s Top 750 op Radio Veronica

1 Reacties // Reageer

One thought on “65 jaar AVRO Arbeidsvitaminen: maandag speciale jubileumuitzending

 1. Henk Boogaard

  luister praktisch iedere dag (via m’n PC)Leuke muziek, iets wat ik begrijp ;-) )( ben 71 jaar) Heb geen verzoek, alleen ik hoor Kick v.d. Veer niet meer.
  Is hij ziek ??
  met. vr. gr.
  Henk Boogaard

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>