Kink FM zoekt 1400 beste nummers ooit gemaakt

Radiozender Kink FM bestaat op 1 oktober 2009 precies veertien jaar. Om dat te vieren wordt van 29 september tot en met 9 oktober de ‘Kink 1400′ uitgezonden. Deze lijst bestaat uit de 1.400 beste popsongs ooit, volgens de luisteraars van Kink FM. Vorig jaar zond Kink FM de Kink 1300 uit (vanwege de dertiende verjaardag), de lijst werd toen aangevoerd door Black van Pearl Jam.┬áVanaf vandaag, maandag 24 augustus, kunnen luisteraars via de website van Kink op hun favoriete tien nummers ooit stemmen. Voor de nieuwe lijst uiteraard.


De marathonuitzending van de ‘Kink 1400′ begint op 29 september 2009 om 12:00 uur, de nummer 1 wordt bekend gemaakt op vrijdag 9 oktober tussen 18:00 en 19:00 uur. Stemmen voor de lijst kan op Kinkfm.com.

In het programma van Mark van der Molen, maandag tot en met vrijdag van 12:00 tot 14:00 uur, wordt als opwarmertje voor de lijst vanaf maandag 24 augustus elke dag de top 3 van een luisteraar gedraaid.

Lees ook:Kink 1500 van start op Kink FM
Lees ook:Kink FM viert 15 jarig bestaan met de Kink 1500
Lees ook:‘Black van Pearl Jam het beste nummer ooit’
Lees ook:In de herhaling: de Kink 1212
Lees ook:1212 Nummers op (verjaardags)lijstje KINK FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>