Forum dicht na posts als ‘Radio 4 is al dom genoeg’

Radio 4 is op zoek naar een balans tussen de oude doelgroep en jonge aanwas en in dat kader past het nieuwe ochtend-programma met Annette van Trigt. Die vernieuwing van het klassieke muziekstation valt niet bij iedereen in goede aarde. En dat was duidelijk te merken aan de berichten op het Radio 4 Forum. De laatste maanden is de sfeer op het forum steeds meer in een negatieve spiraal geraakt; een aantal gebruikers plaatste beledigende berichten aan het adres van medewerkers van Radio 4. Dat heeft het radiostation doen besluiten het forum te sluiten.


Het nieuwe ochtendprogramma ‘Van Trigt Tot Negen’ biedt vanaf 1 februari 2010 elke werkdag tussen zeven en negen lichtere klassieke muziek en nieuwsberichten. Het idee achter de aanpassing in de programmering is een poging om het luisterpubliek van Radio 4 te verjongen en daarmee het totale bereik te vergroten.

De echte fans van Radio 4 zijn niet blij met de aangekondigde verandering in de ochtend en dat hebben ze geuit op het Radio 4 Forum. Dat deden zij met teksten als ‘Radio 4 is al dom genoeg’ en ‘Van Trigt tot Negen? Van de drop in de regen!’. Die teksten in combinatie met de beledigingen aan Radio 4-medewerkers ging de klassieke zender te veel.

Op forum.radio4.nl staat te lezen dat Radio 4 graag verder wil gaan met het forum, maar dan in een andere vorm. Deze nieuwe versie zal tegelijkertijd met de nieuwe Radio 4-website van start gaan op 1 september 2010. Nog even geduld dus even…

ZIE OOK:
- Annette van Trigt met ochtendshow bij de KRO
- Op zoek naar balans tussen oude doelgroep en jonge aanwas

Lees ook:Annette van Trigt stopt met ochtendshow
Lees ook:Op zoek naar balans tussen oude doelgroep en jonge aanwas
Lees ook:Annette van Trigt met ochtendshow bij de KRO
Lees ook:Zilveren Reissmicrofoon voor Hans Haffmans
Lees ook:Margriet Vroomans weet wie de nieuwe luisteraar is

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>