Sander de Heer zoekt vervanger voor een dag

Ben je vrachtwagenchauffeur maar had je eigenlijk altijd radio-dj willen worden? Dit is je kans! Op vrijdag 25 februari staat Sander de Heer de microfoon van Radio 2 af aan zijn luisteraars. Het onderdeel ‘de Jobhopper’ komt dan ten einde en als kers op de taart laat Sander zijn luisteraars presenteren.

Jobhopper

De Jobhopper is een vast onderdeel van de ochtendshow op Radio 2. Luisteraars kunnen zich (of iemand anders) opgeven om een dag ander werk te doen. Sander de Heer regelt de rest. Op een ochtend gaat je telefoon en dan is het zover: je gaat jobhoppen. Na drie jaar is het tijd om iets anders te gaan doen en dus komt de Jobhopper ten einde.

Maar in die drie jaren zijn er veel verzoekjes binnengekomen van luisteraars die wel eens met De Heer wilden jobhoppen, nu is het daar tijd voor.

Geef je op!

Meedoen en een ochtendje De Heer Ontwaakt presenteren? Verzamel foto’s, audio en filmpjes, verzin een goede motivatie en geef je op via de website!

Lees ook:Sander de Heer gaat zelf jobhoppen
Lees ook:Sander de Heer ruilt leven met… Sander de Heer
Lees ook:De Heer Ontwaakt mensen met de Wakker Word Service
Lees ook:Timur Perlin terug op Radio 3FM
Lees ook:Sander de Heer ontwaakt voortaan op Radio 2

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>