Luisteraars oefenen voor beklimming Alpe d’Huez

Op Tweede Pinksterdag gaan twee luisteraars van het Radio 2-programma ‘Knooppunt Kranenbarg’ oefenen voor het beklimmen van de Alpe d’Huez. De twee dames , Wendy van den Ham uit Uden en Petra van Tongeren uit Heerlen, zitten samen met Caroline Tensen, Helga van Leur, Esther Schouten en Ruth Jacott in het powervrouwen team van het radioprogramma. Ze willen zoveel mogelijk geld op halen voor KWF Kankerbestrijding onder het motto ‘Opgeven is geen optie’.


Tijdens de training op Tweede Pinksterdag gaan de powervrouwen live op de radio van 17:00 uur tot 19:00 uur minimaal zes keer de Cauberg beklimmen samen met fietsende verslaggever Job Jan Altena.

Alpe d’HuZes

De powervrouwen van het Radio 2-team zullen op 3 juni 2010 de meedoen aan de Alpe d’HuZes. Dat is een actie waarbij wielrenners geld bij elkaar fietsen door de legendarische Alpe d’Huez in Frankrijk te beklimmen. Solorenners doen dat zes keer op één dag. Teams komen samen minstens zes keer over de finishstreep bovenop de berg. De renners doen dit om een bijdrage te leveren aan de strijd tegen de gevolgen van kanker.

Doneren

Meer informatie over het team van Knooppunt Kranenbarg is te vinden op kk.ncrv.nl, waar tevens geld kan worden gedoneerd voor het goede doel. Doneren kan ook door geld over te maken naar bankrekeningnummer 517 765 t.a.v. Team Knooppunt Kranenbarg te Hilversum.

Lees ook:Radio 2-presentator bestijgt Alpe d’Huez
Lees ook:Knooppunt Kranenbarg beklimt Alpe d’Huez
Lees ook:Knooppunt Kranenbarg op naar top Alpe d’Huez
Lees ook:Ruth Jacott 4e PowerVrouw in team Knooppunt Kranenbarg
Lees ook:Verslag van Alpe d’Huzes live op radio 2

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>