Roemruchte jaren tachtig komen weer tot leven

De roemruchte jaren tachtig komen weer tot leven wanneer Radio 2 volgende week in het teken staat van ’Made in the Eighties’. Het publieke radiostation verwent de luisteraar van maandag 15 tot en met vrijdag 19 juni met het ultieme jaren 80-gevoel waar de muziek van van Michael Jackson, Michael McDonald, Toto en Duran Duran zeker voorbij komt. Maar ook ultieme jaren tachitg-iconen als Kim Wilde, Simple Minds en Doe Maar zijn te horen. Op vrijdag 19 juni sluit Radio 2 Made in the Eighties af met de ‘Eighties Top 100′.

Bezoekers van de Radio 2-website kunnen tijdens de themaweek Made in the Eighties een persoonlijke virtuele platenkoffer samenstellen. In iedere platenkoffer passen maximaal tien van de eigen favorieten Eighties-hits. Deze tien platen tellen mee voor de Eighties Top 100. De meest gekozen plaat staat op vrijdag 19 juni op nummer 1. Vanaf 13 juni kunnen luisteraars hun Eighties-platenkoffer vullen op Radio2.nl.

Lees ook:Made in the Eighties deze week op Radio 2
Lees ook:Eighties Week Radio 2 trekt record aantal luisteraars
Lees ook:Billy Joel op nummer 1 in ‘Radio 2 Eighties Top 100′
Lees ook:Radio 2 terug naar de jaren zestig
Lees ook:Radio 2 maakt reeks ‘Made In The…’ af

1 Reacties // Reageer

One thought on “Roemruchte jaren tachtig komen weer tot leven

  1. Robin

    Vraag me toch af wat er nu mis was met de naam ‘Week van de jaren ’80′….Gaan ze zichzelf nu ook Radio Two noemen? Het klinkt een beetje als Radio 2 die Veronica na wil doen…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>