Musicalprogramma Frits Sissing promoveert naar zondagavond

De aandacht voor musicals is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Kijk alleen al naar de reeks zoektochten op televisie naar nieuw musicaltalent. Sinds februari 2008 is er ook op de radio aandacht voor de muzikale theatervorm; Frits Sissing brengt iedere week een uurtje muziek uit musicals. Dat programma, genaamd ‘Musical Moods’, is iedere zaterdagnacht van 00:00 tot 01:00 uur te horen op Radio 2. Niet echt een ideaal tijdstip, maar daar komt verandering in. Het radioprogramma promoveert per september 2009 naar de zondagavond.


Het Avro-radioprogramma verhuist vanaf 6 september naar de zondagavond waar het 22:00 tot 23:00 uur te horen is. Presentator Frits Sissing is erg blij met het nieuwe tijdstip: “Op zondagavond is al veel aandacht voor kleinkunst en cabaret. Daar past musicalmuziek perfect tussen. Zo wordt de zondagavond op dé musicalradiozender van Nederland nóg gevarieerder.”

In het nieuwe televisieseizoen komt er ook een samenwerking met het tv-programma ‘Op Zoek Naar Mary Poppins’. Daarin wordt gezocht naar de nieuwe hoofdrolspeelster voor de musical Mary Poppins.

Lees ook:Musical Top 50 in oktober op Radio 2
Lees ook:Stemmen voor Musical Top 50 op Radio 2 van start
Lees ook:Musical Top 50 zondagavond op Radio 2
Lees ook:Wegens succes herhaald: Musical Top 50
Lees ook:Musical Top 50 op Radio 2: Elisabeth favoriet

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Musicalprogramma Frits Sissing promoveert naar zondagavond

  1. Pingback: Wie is de Mol 2010 van start met weer een dj | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>