Kaarten voor Top 2000 in Concert te koop

De zomer is voorbij, de pepernoten liggen al ruim een maand in winkels en Sky Radio is al begonnen met haar online kerst-zender. Het kan dus helemaal geen kwaad om al wat vooruit te kijken naar het einde van 2009. Net als in de afgelopen tien jaar sluit Radio 2 het jaar af met de ‘Top 2000′ en het jaarlijks terugkerende Top 2000 in Concert. Het concert waar artiesten komen optreden die ook in de eindejaarslijst staan, wordt uitgezonden op televisie maar is tijdens de opnames ook toegankelijk voor publiek. Ik krijg gedurende de Top 2000 veel vragen  over dat concert, dus hoe zit dat eigenlijk?


In de dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw zendt Radio 2 de Top 2000 uit en op Nederland 3 is rond de jaarwisseling het Top 2000 in Concert te zien. Veel mensen mailen mij of vragen zich in het reacties op dit blog af of ze bij dat concert aanwezig kunnen zijn. Dat kan maar dan moet je er wel op tijd bij zijn, want de opnames voor het concert van Radio 2 zijn al begin december.

Dit jaar zullen er optredens zijn van onder meer Guus Meeuwis, Acda en de Munnik, Ruth Jacott, Rowwen Hèze, de cast van de musical ‘Blues Brothers’, Lee Towers en nog een aantal verrassingen. Wil je bij het Top 2000 in Concert van 2009 zijn, dan kun je daar toegangskaarten voor bestellen via deze ticketsite. De opnames zijn op donderdagavond 10 december 2009 in de Heineken Music Hall. Kaarten kosten 35 euro per stuk.

Lees ook:Guus Meeuwis Dag op 100% NL
Lees ook:Nieuwe namen line-up Top 2000 In Concert: Marco Borsato, Guus Meeuwis en Paskal Jakobsen
Lees ook:Top 2000 In Concert met Acda en de Munnik en Guus Meeuwis
Lees ook:Guus Meeuwis met eigen radioprogramma op Omroep Brabant
Lees ook:100% NL 100 minuten op Strandfestival ZAND

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>