Je hoort nog eens wat… anders op Radio 2

Radio 2, is overal Na zeven trouwe dienst neemt Radio 2 op maandag 18 augustus afscheid van haar slogan 'Je hoort nog eens wat'. Als onderdeel van een nieuwe huisstijl verandert de slogan in 'Radio 2 is overal'. Radio 2 wil daarmee haar belangrijke positie in het Nederlandse radiolandschap benadrukken: de zender met landelijk bereik in alle lagen van de bevolking.

Radio 2 staat al een aantal jaren in elf van de twaalf provincies van Nederland vast in de top drie van best beluisterde radiozenders en heeft dat bereikt door het bieden van een brede mix van muziek en informatie. Zendermanager van Radio 2, Kees Toering: "Je kunt gerust stellen dat Radio 2 de zender voor heel Nederland is. Radio 2 is een vaste waarde voor meer dan 2,5 miljoen Nederlanders per week. Van Groningen tot Limburg, van Aerdenhout tot de Haagse Schilderswijk. Jong, oud, man en vrouw. Met de Top 2000 bereiken we zelfs meer dan 10 miljoen Nederlanders."

Het afgelopen jaar was Radio 2 de best beluisterde zender onder lager opgeleiden, scoorde het een tweede positie onder middelbaar opgeleiden en staat het op een derde plek bij hoger opgeleiden. Toering: "Niet iedereen weet dat Radio 2 overal zó goed wordt beluisterd. Wij willen dat sterke punt met de nieuwe huisstijl beter benadrukken."

Voordat Radio 2 de slogan 'Je hoort nog eens wat' introduceerde, luidde die 'Je voelt je thuis'. Die laatste slogan is later gedoneerd aan Radio 5 die daar nog steeds dankbaar gebruik van maakt. Zou 'Je hoort nog eens wat' nog bij een ander station passen?

Zie ook:
- Theater van het Sentiment met voorstellingen op locatie
- Uniek concert Barry Hay met Big Band live op Radio 2

Lees ook:‘Come Together’ nieuwe slogan Radio 2
Lees ook:Radio’s verstopt in heel Nederland
Lees ook:Radio 2 loost de slogan ‘Come Together’
Lees ook:Top 2000 bereikte 11 miljoen Nederlanders via radio, tv en internet
Lees ook:Radio 538 wil absolute marktleider blijven

1 Reacties // Reageer

One thought on “Je hoort nog eens wat… anders op Radio 2

  1. peter koome

    Beste Frits

    Ik heb tientallen cd’s gekocht omdat jullie deze al als eerste draaiden,dat is al jaren zo .
    Ik ben vertegenwoordiger dus zit veel in de auto en zoek een parkeerplek op als er een plaat komt die ik niet ken om de titel op te schrijven.Maar het verbaast mij ten zeerste dat jullie niet of nog niet aandacht hebben besteed aan de muziek DVD/CD ONCE ,met ongelooflijke mooie songs van Glen Hansard en Marketa Inklova oa I don’t now you en when your mind made up,Ik weet zeker dat u deze muziek het einde vindt en aub draai iedere dag 1 nummer en de nederlanders komen opnieuw in aanraking met het ultieme radio 2 geluid ,van deze muziek wordt je stil ,het is zo puur ,die dvd mag in geen enkele huiskamer ontbreken (low budget maar absolute top)alvast bedankt ,groetjes Peter Koome uit Leiden

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>