Radio 538 wil absolute marktleider blijven

RTL Nederland hield maandag 24 augustus haar pers-presentatie waarin de mediagroep de plannen voor komend televisieseizoen aan het grote publiek bekend maakte. Naast de zenders RTL 4, 5, 7 en 8 is RTL Nederland eigenaar van Radio 538 en dus kwamen ook de plannen van dat station voor eind 2009 en begin 2010 aan bod. Radio 538 gaat gewoon verder met de namen die het station de afgelopen jaren al succes hebben gebracht. En de zender gaat er alles aan doen ‘om de absolute marktleider te zijn én te blijven’.


Radio 538 probeert haar stevige positie in radioland te behouden met populaire radioprogramma’s als bijvoorbeeld ‘Greatest Hits’, ‘Lindo Duvall’, ‘Jeroen Afternoon’, ‘538 Dance Department’, ‘Tiësto’s Club Life’ en ‘Evers Staat Op’. Dat laatste programma is nog steeds de best beluisterde ochtendshow van de Nederlandse radio. Volgens Radio 538 stemmen in totaal wekelijks 3,5 miljoen luisteraars af op het radiostation.

Events

In het najaar van 2009 komt Radio 538 weer met een aantal evenementen, zoals ‘Hotel 538′ en het nieuwe dance-evenement ‘Evolution’ op zaterdag 19 september in de TT-Hall in Assen. Daarnaast blijft het station haar luisteraars komend najaar verrassen met bekende acties als onder andere ’538 Lucky Shot’, kaartenacties voor de voetbalwedstrijden van Oranje en evenementen als ‘Dommelsch Live38′ en het ’538 Demo Duel’.

Lees ook:Radio 538 gaat evenementen voor derden organiseren en produceren
Lees ook:Subsidiepot geplunderd voor Europese radiozender
Lees ook:Traffic Radio hoofdsponsor van Free Style evenementen
Lees ook:Occupy Den Haag Radio in de maak
Lees ook:Radio 538 start televisiezender TV 538

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>