Nieuwe pand 538 feestelijk geopend

Er werd door 538 al een paar weken gebruik van gemaakt, maar vanavond is dan eindelijk het nieuwe pand van de 538Groep geopend.  Naast 538 maken ook SLAM!FM en Radio 10 Gold radioprogramma´s vanuit dit pand. Bij deze opening waren veel radio-iconen aanwezig, waaronder 538-vader Lex Harding. Algemeen directeur van 538Groep Jan Willem Brüggenwirth opende het pand aan de Bergweg in Hilversum officieel. Daarna was er nog een optreden van de band Kane.

Villa’s

Vroeger, toen alle stations nog niet in één gebouw waren gevestigd, werd er radio gemaakt vanuit vijf verschillende Hilversumse stadsvilla’s. In dit nieuwe pand is nu de hele 538Groep gehuisvest. Verder is een tv-studio, een LIVE38studio, diverse productie- en back-upstudio’s, twee gamerooms, een gym en veel ruimte voor de werknemers aanwezig. DJ Ruud de Wild, van wie al langer bekend was dat hij kunst maakt, heeft de kunstwerken voor zijn rekening genomen.

“Alle radiopower op één adres, dat geeft pas energie!”, aldus  538-directeur Jan-Willem Brüggenwirth.

538-oprichter Lex Harding (links) en 538Groep directeur Jan-Willem Brüggenwirth (rechts) (BRON: @538)

Problemen

De opening ging niet helemaal zonder problemen. Vanochtend was het tijdens ‘Evers Staat Op’ een ruime vijf minuten stil. Hier is toen op deze blog ook een artikel van geplaatst, met fragment.

Lees ook:Directeur Radio 538 te gast bij Insite
Lees ook:Nieuwe ceo voor 538 Groep
Lees ook:Florent Luyckx nieuwe programmadirecteur Radio 538
Lees ook:Jan-Willem Brüggenwirth nieuwe voorzitter Vereniging van Commerciële Radio
Lees ook:Groots Oranjefeest van 538 in RAI Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>