Nieuwe ceo voor 538 Groep

Gisteren speculeerde de Telegraaf al op een vertrek van 538-baas Jan-Willem Brüggenwirth, vandaag blijkt dat de bronnen van de krant goed ingevoerd zijn. Brüggenwirth vertrekt inderdaad bij 538 en zijn opvolger is Jacqueline Smit, zij was tot enige tijd geleden directeur bij Microsoft.

John de Mol, de baas van Talpa, waar ook 538 onder valt, zegt: “Ik kan me voorstellen dat je na tien jaar wel eens toe bent aan nieuwe uitdagingen en in die zin heb ik begrip voor het besluit van Jan-Willem. Hij heeft al die tijd prima werk geleverd voor 538. Daar is het bedrijf hem zeer dankbaar voor.”

Brüggenwirth geeft aan toe te zijn aan een nieuwe uitdaging: “In de afgelopen tien jaar heb ik mijn ziel en zaligheid in dit bedrijf gelegd met als resultaat drie mooie multimediale merken en een ongelooflijk gepassioneerd en dedicated team. Ik denk dat de groep klaar is voor een volgende stap, dus ik kan met een gerust hart afscheid nemen.”

Volgens de Telegraaf zouden Brüggenwirth en De Mol van mening verschillen over het te voeren beleid en zouden de luistercijfers van 538 al enige tijd onder druk staan. Eerder gingen reeds twee andere directeuren weg.

Lees ook:Florent Luyckx nieuwe programmadirecteur Radio 538
Lees ook:Nieuwe pand 538 feestelijk geopend
Lees ook:Niels Hoogland en Radio 538 uit elkaar, volgens De Telegraaf niet vrijwillig
Lees ook:Radio 538 start televisiezender TV 538
Lees ook:Jan-Willem Brüggenwirth nieuwe voorzitter Vereniging van Commerciële Radio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>