Astrid de Jong terug De Nachtdienst in

Radio-dj en producer Astrid de Jong wordt medepresentator van het wekelijkse Avro-radioprogramma ‘De Nachtdienst’ op Radio 1. Zij volgt daarmee Marjolein Dekkers op en keert terug op een bekende plek; De Jong draaide De Nachtdienst al eerder in het seizoen 2001/2002 en verving de in 2004 overleden presentator Wim Rigter. Elke week in de nacht van zaterdag op zondag presenteert Johan Doesburg van 01:00 uur tot 04:00 uur het programma en daarna neemt De Jong de presentatie over tot 07:00 uur.

Astrid de Jong werkte eerder als redacteur en als presentator bij de Avro. Verder was ze onder meer sidekick van Ruud de Wild op 3FM en presenteerde ze het ‘BNN United’ op Radio 1. Op dit moment is ze onder meer werkzaam als producer van de ochtendshow van Giel Beelen.

Nachtdienst

In het Radio 1-programma ‘De Nachtdienst’ staan de persoonlijke verhalen van de luisteraars centraal. Zo houdt het programma velen midden in de nacht aan de radio gekluisterd. Taboes zijn er niet; de verhalen gaan werkelijk overal over. Sport, politiek, kunst, gezondheid, huishoudelijke beslommeringen, dieren en wat een mens nog meer kan verzinnen.

Er is dus een grote rol voor de luisteraars weggelegd. Meepraten in de uitzending kan door te bellen met de studio, te sms’en of te mailen. De interactie met de luisteraars wordt verder vergroot door Twitter en de mogelijkheid om tijdens de show te chatten met de programmamakers.

Lees ook:Astrid de Jong wordt Nachtzuster
Lees ook:Astrid de Jong verlaat BNN voor freelancebestaan
Lees ook:Roosmarijn Reijmer draait Nachtdienst
Lees ook:Avro wil stoppen met Nachtdienst
Lees ook:Meer dan 12.500 vragen in jubilerend Nachtdienst

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Astrid de Jong terug De Nachtdienst in

  1. arnold van eeten

    beter afsluiten. geen mensen met nog maar 30 seconden laten reageren. dat is wel zo aardig t.o.v. die mensen.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Astrid de Jong wordt Nachtzuster | Radioactive

  3. c van agtmaal

    ik hoop dat ik astrid de jong nod lang kan beluistren want ik vind haar de beste presentratiece die er bestaat ,oja annalies waarom vraag nog nooit meer naar die nijmeegse vierloper over het weerbericht gr ik luister weer deze nacht en ik wil een antwoord op vorig jaar half november er was toen iemand die er een te droge lucht er is waarscijnlijk toen een antwooord gekomen maar toen ben ik in slaap gevallenn zou jij dat antwoord naar me toe willen sturen een goede nacht tot horens

      /   Reply  / 
  4. evert

    hallo astid
    de laatste uren van de nacht beluister ik elke nacht.
    een pluimpje voor jou,je bent een topper, en kunt alles
    goed scheiden.
    succes astid [email protected]

      /   Reply  / 
  5. erwin

    Hoi Astrid ik ben helemaal weg van je programma!’ ga zo door.ik luister elke donderdag nacht. Groetjes. Erwin

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>