BNN-dj Timur Perlin op scooter naar Rome

Timur PerlinRome is niet in één dag gebouwd en meer-dere wegen leiden naar de hoofdstad van Italië. Ook het aantal manieren van transport is divers, maar vanuit Nederland naar Rome op een scooter gaan, zal bij weinig mensen in het hoofd opkomen. Toch gaat BNN-dj Timur Perlin het doen. Onder het motto van 'Ben jij wel helemaal lekker?' gaat de radio-dj voor Radio 1 met de scooter naar Rome.

Voor het radioprogramma 'Weg Met BNN' rijdt Timur Perlin naar dé scooterhoofdstad van de wereld: Rome. De 32-jarige presentator stapt maandag op de scooter en zijn belevenissen zijn vanaf volgende week vier maandagen te horen op Radio 1.

Timur Perlin heeft er veel zin in, maar zo merkt hij op "Het wordt wel de raarste reis die ik ooit heb gemaakt. Het wordt lastig, maar ongetwijfeld wel een erg coole ervaring." Voor de gelegenheid wordt het Radio 1-programma waarin Timur te horen is, omgedoopt in 'Weg Met BNN, Op De Scooter Naar Rome'.

Nou ik wens Perlin veel succes! Een dagje op een exotisch eiland rond-rijden met een scooter is leuk, maar ruim 1.600 kilometer door weer en wind, door berg en dal, en over allerlei verschillende soorten wegdek lijkt me geen pretje…

 

Lees ook:Timur Perlin terug op Radio 3FM
Lees ook:Het ware verhaal achter Mama Appelsap
Lees ook:Uit de oude doos: Hans Koper belt Albert Heijn
Lees ook:Dagelijkse Nieuwsquiz op Radio 1
Lees ook:Eddy Zoëy stopt met radio, Timur vervangt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>