Q-music-dj’s runnen Q-hotel

Ken je het vijfsterrenhotel NH Grand Krasnapolsky op de Dam in Amsterdam? Van 13 tot en met 20 mei runnen de dj’s van Q-music daar samen het Q-hotel. Luisteraars maakt kans op een overnachting in het hotel. Altijd al een keer je ontbijtje willen hebben van Gijs Staverman of dat Kristel van Eijk je auto voorrijdt? Dit is je kans!

De Q-music-dj’s runnen het hotel en zijn dus bezig met alledaagse zaken als de bedden opmaken, ontbijt serveren, gasten helpen met inchecken en noem maar op. Oh ja… natuurlijk moet er ook nog radio worden gemaakt!

Jouw verblijf duurt minstens één dag, maar kan ook verlengd worden. Elk uur spelen de dj’s op Q-music een spel waarin jij het als bezoeker opneemt tegen een luisteraar. Degene die wint, mag in het Q-hotel (ver)blijven.

Naast deze unieke hotel-staff zijn er ook diverse showcases. Onder andere Blof, Milow, Alain Clark, Ben Saunders, Racoon, VanVelzen, Krystl, Jacqueline Govaert, Lucy Iris, Dotan en Jim Bakkum komen langs.

Reserveren voor het Q-hotel? Aanmelden kan heel simpel via de website van Q-music.

Check ook het spotje:

Lees ook:Het Q-hotel opent haar deuren
Lees ook:Q-music dit weekend live vanuit de Oostenrijkse sneeuw
Lees ook:Word jij VIP-gast in het Q-hotel?
Lees ook:Ook dit jaar komt het Q-hotel terug!
Lees ook:Q-hotel is geopend! [Fotoverslag]

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>