Word jij VIP-gast in het Q-hotel?

Q-music begint het jaar meteen goed met het Q-hotel. Voor de vijfde keer tovert het radiostation een bestaand hotel om tot het Q-hotel en dit keer in de sneeuw. Een extra lang weekend leggen de dj’s van Q-music luisteraars in de watten in het Q-hotel in Zell am See. Ga je mee naar de Oostenrijkse sneeuw voor een compleet verzorgde trip? En natuurlijk met optredens van te gekke artiesten als Dotan, Kensington en AronChupa. Opgeven kan via Q-music.nl en misschien win jij één van de 30 kamers in het Q-hotel.

Lees ook:Q-music dit weekend live vanuit de Oostenrijkse sneeuw
Lees ook:James Morrison verzorgt Q-show euh… snowcase
Lees ook:Gijs Staverman met Di-rect en Sugababes de sneeuw in
Lees ook:Ook dit jaar komt het Q-hotel terug!
Lees ook:SLAM!FM aan de glühwein in Zell Am See

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>