Ruud en Jeroen bevrijd uit Draaiende Studio

Tien dagen en acht uren heeft het avontuur geduurd, maar nu zijn ze dan toch écht bevrijd. Ruud de Wild en Jeroen Kijk in de Vegte staan weer met beide benen op de grond nadat ze vanmiddag uit de Draaiende Studio mochten. Daar zorgde een luisteraar voor de met het juist beantwoorden van een vraag de prijzenpot op 25.000 euro zette. Dat was het punt waarop Ruud en Jeroen uit het reuzenrad mochten en de luisteraar… die krijgt 25.000 euro belastingvrij op haar rekening gestort.


De Draaiende Studio is een radiostudio in een reuzenrad. Van daaruit maakten Ruud de Wild en Jeroen Kijk in de Vegte elke dag, ‘s morgens en ‘s middags live radio.

De twee radio-dj’s moesten in de Draaiende Studio blijven tot de teller op 25.000 euro werd gebracht. Daar zorgden de Q-music luisteraars voor door quizvragen goed te beantwoorden. Bij een goed antwoord kwam er 1.000 euro bij, maar bij een fout antwoord ging er 1.000 euro af.

Donderdagmiddag was het dan eindelijk zover! Nadat de teller al meerdere malen op 24.000 euro had gestaan, wist Deborah uit Wijk en Aalburg ‘m op de verplichte 25.000 euro te zetten.

Foto’s en video

Radioactive Blog was aanwezig bij de start van de Draaiende Studio en draaide een aantal rondjes mee in het reuzenrad. Bekijk hier het fotoverslag en filmpje van Ruud en Jeroen in de Draaiende Studio.

ZIE OOK:
Filmpje start Draaiende Studio
Fotoverslag aftrap Draaiende Studio

Lees ook:Gabriella Cilmi en Armin van Buuren in Draaiende Studio
Lees ook:Ruud de Wild en Alain Clark maken koffiecommercial
Lees ook:Draaiende Studio Q-music van start
Lees ook:Paus Rad-Singer neemt biecht af in Draaiende Studio
Lees ook:Rob Oudkerk start de Draaiende Studio van Q-music

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>