Kristel van Eijk van start op Q-music

Tot een paar dagen geleden was Kristel van Eijk even vrij en kon ze elke week streetdance doen, lekker eten met vrienden of winkelen met vriendinnen. Dat kan ze vanaf vandaag niet meer op alle tijden van de dag, want maandag start ze als eerste vrouwelijke radiomaker op Q-music. Vanaf 3 mei 2010 is Kristel van Eijk elke maandag tot en met vrijdag te horen zijn van 21:00 tot 24:00 uur.

Van Eijk is heeft na haar VWO-opleiding in de horeca gewerkt en daarna voor Veronica TV gepresenteerd; ‘Kink TV’ en ‘V-HQ’.

Na wat omzwervingen is de 27-jarige Kristel bij de radio terecht gekomen en niet meer weggegaan. Ze is gestart bij SLAM!FM en daarna de nacht van 3FM ingegaan.

Kristel is blij om weer achter de microfoon te zitten: “Na een maand radiostilte sta ik echt te springen om vette radio te gaan maken bij Q-music. Tegelijkertijd ben ik ook een klein beetje nerveus om voor het eerst bij Q on air te gaan, een klein beetje maar hoor….slik”.

ZIE OOK:
- Kristel van Eijk de koningin van de radio?
- Kristel van Eijk van 3FM naar Q-music

Lees ook:Kristel van Eijk kruipt richting dagprogrammering
Lees ook:Kristel van Eijk op plek Coen & Sander op Kermis FM
Lees ook:Kristel van Eijk vervangt Jeroen van Inkel tijdens vakantie
Lees ook:Bert van Lent in de pre-ochtendshow van Giel
Lees ook:‘Klaarwakker Kristel’ van start op 3FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>