Word co-host van Gijs Staverman

Q-music dj Gijs Staverman heeft een drukke zomer. Tijdens de vakantie van Ruud de Wild presenteert Gijs elke werkdag de ochtendshow op die zender. Naast het vroege opstaan draait Staverman ook nog alle foute platen tijdens het ‘Foute Uur’. Zijn eigen programma van 10:00 tot 12:00 uur wordt overgenomen door Timon Jacobs, maar toch kan Staverman wel wat hulp gebruiken. En dat kan hij van jou krijgen, je moet er alleen wel even je portemonnee voor trekken. Het co-hostschap van Gijs Staverman is namelijk te koop en opbrengst is voor het goede doel.


Op woensdag 5 augustus 2009 kun je in de studio van Q-music de rol van co-host vervullen. Je mag dan aanwezig zijn bij de ochtendshow op Q-music en zelf het weer en verkeer voorlezen. Deze unieke kans heeft wel een prijskaartje, want je kunt er op bieden via de Twitterveiling.

De Twitterveiling is in het leven geroepen om geld in te zamelen voor de wederopbouw van scholen in Afghanistan. De man van initiatiefneemster Jessica de Kok is als militair gestationeerd in Uruzgan. Elk in Afghanistan gelegerd onderdeel van Defensie verbindt zijn verblijf aan een goed doel en in het geval van Jessica’s man is dat Schoolsupport4Afghanistan. 3FM, Uruzgan FM en de Avro hebben al een bezoek aan de studio en een dagje meelopen als veilingitems aangeboden.

Q-music heeft Gijs Staverman naar voren geschoven om geld binnen te halen voor het goede doel. Bieden op het co-hostschap kan via deze link. De plek achter de knalrode microfoon van Q-music kost inmiddels al meer dan 160 euro.

Zie ook:
-
Gijs Staverman vervangt Ruud de Wild tijdens vakantie
- Twitterveiling geeft je kans op bezoek aan 3FM
- Gerard Ekdom en Hans Schiffers doen ook mee aan Twitterveiling

Lees ook:BN’ers fietsen de Tour de Gijs voor goed doel
Lees ook:Gerard Ekdom en Hans Schiffers doen ook mee aan Twitterveiling
Lees ook:Twitterveiling geeft je kans op bezoek aan 3FM
Lees ook:Gijs Staverman vervangt Ruud de Wild tijdens vakantie
Lees ook:Leontien van Moorsel wint Tour de Gijs 2008

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>