Q-music speelt bingo met rijbewijzen

Bij de ene loterij is je postcode van belang voor prijzen, bij de ander geven de getallen van je bankrekening kans op geld. Bij Q-music is de komende twee weken het nummer van je rijbewijs erg belangrijk, want daarmee is een auto te winnen. Vanaf maandag 20 juli start het feel good radiostation de ‘Rijbewijzenbingo’ en daarin worden drie cabrio’s weggegeven. De unieke cijferreeks die ieder rijbewijs heeft is in deze actie de wincode, al is voor kwalificatie alleen het laatste getal van belang.

Vanaf maandag de 20e is bij Q-music elk uur een cijfer te horen. Wanneer dat getal hetzelfde is als het laatste cijfer van je rijbewijs, dan moet je ‘BINGO’ sms’en naar 9596. Elk uur komt een luisteraar in de uitzending die rechtstreeks naar de finale gaat. Alle finalisten geven hun complete rijbewijsnummer door aan Q-music. Elke vrijdagmiddag wordt even na 17:00 uur een nummer bekend gemaakt en als de ‘eigenaar’ van dat nummer binnen tien minuten naar Q-music belt, dan wint hij of zij een Mazda MX5 Roadster.

De Q-music Rijbewijzenbingo loopt van maandag 20 juli vrijdag 7 augustus 2009. Op werkdagen tussen 06:00 en 00:00 uur (niet tijdens Het Foute Uur en op vrijdag tot 17:00 uur). Voor deze actie moet je wel in het bezit zijn van een rijbewijs. Of er ook aantekeningen van bevoegd gezag op mogen staan is mij onbekend ;-) )

Lees ook:Jodel Jezelf Naar De Top met Ruud de Wild
Lees ook:Wie van de drie gaat de ruimte in?
Lees ook:Q-music midden in Tour de Q
Lees ook:Sky Radio een week lang met zomerhits
Lees ook:Van Inkel vrijdag live vanaf strand van Bloemendaal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>