Ruuddewild.nl vrijdag live vanuit Volendam

Vrijdag 24 april 2009 wordt omgedoopt tot ‘Volendam Vrijdag’. Het ochtendprogramma ‘Ruuddewild.nl’ van Q-music komt de laatste werkdag van de week live vanuit het vissersdorp aan het Markermeer. Volendam staat naast de paling ook bekend om de vele artiesten die afkomstig zijn uit het dorp, zoals Jan Smit, het duo Nick & Simon, de 3J’s. Al deze palingsound-zangers zullen vrijdagochtend optreden tijdens de ochtendshow van Ruud de Wild. Het programma komt live vanuit café De Vrijheid en een aantal luisteraars mag daarbij aanwezig zijn.


De afgelopen twee weken hebben luisteraars een plekje bij de uitzending kunnen winnen. Alle toegangskaarten zijn inmiddels vergeven, dus iedereen die er niet bij kan zijn moet Volendam Vrijdag via de radio beluisteren. Ruuddewild.nl is zoals gewoonlijk te horen tussen 06:00 en 09:00 uur op Q-music.

Speciaal voor Volendam Vrijdag zijn Ruud de Wild, Jeroen Kijk in de Vegte en Martijn Zuurveen in Volendamse klederdracht gestoken. De wallpaper daarvan is te downloaden via Q-music.nl.

Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive.blog.nl!

Lees ook:Volendam Vrijdag bij Ruuddewild.nl
Lees ook:Ruuddewild.be presenteert ‘Klusjesdag’
Lees ook:Ruud de Wild vanuit Volendam
Lees ook:Ruud de Wild live vanuit verkeerstoren Schiphol
Lees ook:Ruuddewild.nl organiseert ‘Deutsche 13′

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>