Ruuddewild.be presenteert ‘Klusjesdag’

Voor één keer heet de Q-ochtendshow van Ruud de Wild, Jeroen Kijk in de Vegte en Martijn Zuurveen ‘Ruuddewild.be’. De radiomakers verplaatsen woensdag 15 juli namelijk naar België voor de zogenaamde Klusjesdag. Tussen 06:00 en 09:00 uur komt Ruuddewild.be live vanaf de boerderij van ex-K3-zangeres Kathleen in De Kempen. Aanleiding voor dit uitstapje naar onze zuiderburen is het gesprek dat Kathleen drie weken geleden had toen ze te gast was in Ruuddewild.nl om te vertellen over haar solo-carrière en wat ze allemaal doet sinds ze uit K3 is gestapt.


Kathleen blijkt een boerderijtje gekocht te hebben waar nog veel aan moet gebeuren. En dus stelde Ruud de Wild voor om daar eenmalig vanuit te zenden. Tijdens de Klusjesdag zal Ruud niet alleen live uitzenden, maar ook de nodige klusjes op zich nemen zoals het bouwen van een konijnenhok.

Ruud de Wild: “Ik heb getwijfeld over België, omdat iedereen daar lacht. Ik heb getwijfeld over België, want dat taaltje is zo zacht.” Kathleen kijkt erg uit naar de komst van Ruud: “Ik ben heel blij dat Ruud een handje wil komen toesteken op de boerderij, want er is nog veel werk.”

De naam Klusjesdag is overigens afgeleid van het K3-liedje ‘Kusjesdag‘. Woensdag zal in Ruuddewild.be ongetwijfeld een jingle te horen zijn die gebaseerd is op dat nummer ;-) )

ACTUEEL: Ruud de Wild gaat opnieuw internationaal

Lees ook:Ruud de Wild live vanuit boerderij K3-zangeres
Lees ook:Ruud de Wild gaat opnieuw internationaal
Lees ook:Q-music neemt afscheid van ‘Ruuddewild.nl’
Lees ook:Ruuddewild.nl van 9 tot 2009
Lees ook:Ruuddewild.nl organiseert ‘Deutsche 13′

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Ruuddewild.be presenteert ‘Klusjesdag’

  1. Pingback: Ruud de Wild gaat opnieuw internationaal | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>