Q-music organiseert opnieuw het Foute Kerstbal

Kerst komt er weer aan en dat is voor Q-music reden om voor de derde maal het Foute Kerstbal te organiseren. Honderden bezoekers uitgedost als kerstman, engel, herder, rendier, of in wat voor foute outfit dan ook, kunnen zich 18 december uitleven op het kerstfeest van de radiozender. Volgende week donderdag houdt Q-music het Foute Kerstbal met optredens van onder anderer Koos Alberts, Trafassi en Technotronic.

 

Het Foute Kerstbal vindt plaats in ‘Brothers’ in Bunnik waar de Q-dj’s in twee zalen zorgen voor de beste (foute) muziek met foutste kersthits. Het feest begint om acht uur ‘s avonds en gaat door tot twee uur ‘s nachts. Kaarten bestellen kan via de website van Q-music en zijn ook te winnen bij het radiostation.

Foute afsluiter

Q-music sluit het jaar sowieso heel fout af, want naast het kerstbal zendt het station donderdag 18 december ook de ‘Foute Kerst Top 33′ uit. De lijst die ‘s middags tussen 16:00 en 19:00 uur wordt uitgezonden bij Jeroen van Inkel wordt samengesteld door de luisteraars van Q-music. Stemmen voor de Foute Kerst Top 33 kan via deze link

Het succes van het Foute Uur dat dagelijks tussen 9:00 en 10:00 uur te horen is op Q-music, wordt nóg verder commercieel benut, want net voor de feestdagen heeft de zender ook nog een Foute Kerst CD uitgebracht. En op 31 december wordt 2008 in stijl afgesloten met nog een keer de Foute 111, weer een lijst met allemaal foute platen. Lekker fout allemaal!

Lees ook:Q-music organiseert opnieuw Het Foute Kerstbal
Lees ook:Q-music besluit 2009 met de Foute 111
Lees ook:Q-music knalt ontzettend Fout het jaar uit
Lees ook:Foute 111 als jaarafsluiter op Q-music
Lees ook:Een hele dag meezingen met de Foute 111

1 Reacties // Reageer

One thought on “Q-music organiseert opnieuw het Foute Kerstbal

  1. Jorn

    Klopt! De Q-top 1000 wordt herhaald, maar dan non-stop en… hopelijk worden alle platen net als vorig jaar volledig in vormgeving aangekondigd (gezongen “nummer 392″ op de melodie van het nummer).

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>