Q-music België overdonderd door succes Q-Academy

Onze Vlaamse vrienden van Q-music kondigden kort geleden aan de Q-Academy te starten. De radioschool van Q biedt leergierige dj’s (in spe) een opleiding radiomaken. De animo voor de Q-Academy is enorm groot, inmiddels zijn er bijna 600 aanmeldingen binnengekomen. Door het overdonderd succes heeft Q-music België besloten om de inschrijvingen al na één week te sluiten.

 

De Q-Academy is er voor jongeren tussen 15 en 25 jaar. Geïnteresseerden konden zich sinds donderdag 20 november inschrijven voor de radio-opleiding. De reactie was echter zo overweldigend dat Q-music de inschrijvingen heeft moeten beëindigen. Programmadirecteur Erwin Deckers daarover: “Anders wordt het praktisch onmogelijk om de selectiedag op een goeie manier te laten verlopen. Er zijn blijkbaar héél wat mensen geïnteresseerd in een job bij de radio.” Op zaterdag 13 december is de selectiedag waarvoor zich dus bijna 600 mensen hebben opgegeven.

Voor slechts een select groepje is er plek op Q-Academy. De geluksvogels (of talenten;) die doorgaan krijgen tijdens hun dj-opleiding professionele begeleiding van de Vlaamse Q-jocks. Het overweldigende succes van de Q-Academy had programma-directeur Deckers niet verwacht, al heeft hij de hint van de Belgen in ieder geval wel begrepen: “In 2009 komt er zeker een vervolg. Wie nu te laat was, kan zich dan proberen in te schrijven.”

Ik zeg: Nu Q-music Nederland nog!

Zie ook:
- Q-music start Q-Academy

Lees ook:Q-music start Q-Academy
Lees ook:Q-music start Q-college: ben jij de nieuwe Q-dj?
Lees ook:Wie van de drie gaat de ruimte in?
Lees ook:Kurt Rogiers nieuwe ochtendjock bij Q-music
Lees ook:Bjorn Verhoeven debuteert maandag bij Q-music.be

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>