Q-music op rock-toer met de ‘Q-rock 100′

Q-music Rock 100De maand oktober wordt bij radiozender Arrow Classic Rock jaarlijks omgedoopt tot 'Rocktober'. Net vóór de rockmaand komt Q-music met de 'Rock 100'. Een dag lang brengt de zender de lekkerste rockplaten die ooit gemaakt zijn. Dit keer dus niet alleen feel good muziek of foute platen, maar echte rock.

Op vrijdag 26 september beukt Q-music meer dan ooit uit de speakers. Van 08:00 tot 18:00 uur presenteren Ruud de Wild en Jeroen van Inkel voor de eerste keer de 'Q-rock 100'; de hele dag de honderd lekkerste rockplaten ooit gemaakt. Van Aerosmith tot Metallica en van Nirvana tot ZZ Top.

Bij Jeroen van Inkel vindt de ontknoping van de lijst plaats. Iets voor 18.00 uur is te horen wat de populairste rockplaat ooit is. Jeroen: "Sowieso is het leuk om de hele dag rockmuziek te kunnen draaien, nu alleen kijken of het me lukt om de hele dag stoer te kijken, want dat hoort er natuurlijk bij…"

Luisteraars kunnen vanaf vrijdag 12 september 2008 stemmen via de website om hun favoriete rocknummers door te geven. Tijdens de Q-rock 100 geeft Q-music een motor (Yamaha XJR1300) weg en maken luisteraars ieder uur kans op het Q-Rock-pakket waarmee ze hun eigen gewicht in bier kunnen winnen.

Bier, motoren en rock. Je zou bijna denken dat je naar Radio Veronica luistert op 26 september ;)

Zie ook over Q-music:
- Q-music verhuist naar Amsterdam
- Q-music geeft droomsalaris van 100.000 euro weg

Lees ook:Q-rock 100: Bier, motoren en de 100 beste rocknummers
Lees ook:Classic Rock 1000 van start op City FM
Lees ook:Rock 500 de hele week op Arrow Classic Rock
Lees ook:‘Arrow Classic Rock 100′ met Pasen op de radio
Lees ook:En weer een lijstje!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>