‘Arrow Classic Rock 100′ met Pasen op de radio

Wanneer hoor je nou Kiss met ‘Sure Know Something’, ‘Psycho Killer’ van Talkings Heads of ‘Making Plans For Nigel’ van XTC op de radio? Inderdaad bijna nooit, maar wel op Arrow Classic Rock. De rockzender draait 24 uur per dag rocknummers en het leuke aan die zender vind ik dat je niet alleen de grootste rockhits hoort, maar ook nummers die zelden of nooit bij andere radiostations voorbij komen. Met Pasen draait Arrow nog eens de allerbeste rocksongs ooit gemaakt.

Op Eerste en Tweede Paasdag wordt namelijk de ‘Arrow Classic Rock 100′ uitgezonden. Zowel zondag 12 als maandag 13 april worden de honderd bovenste nummers uit de laatste editie van de ‘Arrow Rock 500′ uitgezonden.

De Rock 100 is op beide dagen van 12:00 tot 18:00 uur te horen op Arrow Classic Rock. De lijst begint dus laat genoeg om nog een uitgebreid paasontbijt slash paasbrunch te verorberen. Presentatie van de Arrow Classic Rock 100 is in handen van Rinse Blanksma, Marisa Heutink en Gerry Jungen.

Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive.blog.nl!

Lees ook:Oktober is Rocktober bij Arrow Classic Rock
Lees ook:Rocktober weer van start op Arrow Classic Rock
Lees ook:Rock Classics Top 100 Tweede Paasdag op Radio 2
Lees ook:Geen Arrow Rock Festival dit jaar
Lees ook:‘Start Me Up 500′ goed begin van 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>