Bas van Werven maakt overstap naar televisie

Tijdens de Tweede Kamerverkiezingen heeft hij bij RTL al even van het presenteren op televisie mogen proeven. Vanaf september begint het echte werk, want dan is Bas van Werven de nieuwe TROS-presentator van ‘EenVandaag’. De presentator van BNR Nieuwsradio volgt vanaf 1 september 2010 Wouter Kurpershoek op. De ervaren radiomaker heeft zin in zijn nieuwe job.

“Na dertien jaar radio is televisie een prachtige uitbreiding van mijn journalistieke loopbaan. EenVandaag zal zich komend seizoen sterker profileren en daar ga ik mijn schouders onder zetten”, aldus Bas van Werven.

Van Werven is nu nog presentator van het ochtendprogramma ‘On The Move’ op BNR Nieuwsradio, elke werkdag van 06:00 tot 09:30 uur.

Lees ook:Bas van Werven valt vandaag in bij TROS op Radio 1
Lees ook:‘AvroTros komt met EenVandaag op Radio 1′
Lees ook:Autoshow van BNR Nieuwsradio naar TROS op Radio 1
Lees ook:Humberto Tan nieuwe presentator bij BNR Nieuwsradio
Lees ook:Humberto Tan stopt met ochtendshow op BNR

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Bas van Werven maakt overstap naar televisie

  1. Ans van de Laak

    Bas van Werven moet bij de radio blijven. Goede journalist maar NIET OM AAN TE ZIEN! Met 25 kilo minder kan hij in de herkansing.

      /   Reply  / 
    1. Iwan Verrips

      Ik vind het juist wel leuk om eens een ander figuur te zien op de televisie, in plaats van al die ‘perfecte’ lichamen. Da’s ook niet echt een goede afspiegeling van de samenleving. Hij ziet er altijd perfect verzorgd uit, dus ik ben het niet met je eens. Goed journalist en dito presentator, hoe ‘ie eruit ziet maakt mij weinig uit.

        /   Reply  / 
  2. Rens Kraats

    Jammer dat Bas weg is bij BNR. Een aderlating wat mij betreft! Sorry Humberto, maar dit is iets te hoog gegrepen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>