Humberto Tan nieuwe presentator bij BNR Nieuwsradio

Sportverslaggever en presentator Humberto Tan presenteert vanaf 4 oktober 2010 vijf dagen per week het ochtendprogramma ‘On The Move’ op BNR Nieuwsradio. Tan is hiermee de opvolger van Bas van Werven die vorige week zijn laatste programma op BNR maakte, omdat hij voor de TROS ‘EenVandaag’ op tv gaat presenteren. De nieuwe job van Humberto heeft ook als gevolg dat hij in de zomer niet meer Edwin Evers zal vervangen op Radio 538.

BNR-hoofdredacteur Paul van Gessel zegt dat de formule van ‘On The Move’ in verband met de komst van Tan wordt aangescherpt, zodat het ochtendspitsprogramma beter bij hem past.

De hoofdredacteur is erg bij met de komst van de presentator: “Hij heeft een zwaar sportprofiel, maar is erg geïnteresseerd in nieuws en de wereld om ons heen. Hij is ook erg actief in de wereld van congressen en evenementen, die naadloos aansluit bij onze doelgroep”.

Humberto Tan blijft één keer per week RTL Boulevard presenteren en in het weekend presenteert hij sport op Eredivisie Live. Zijn bijbaantje in de zomer als vervanger van Edwin Evers bij Radio 538 moet Tan echter opgeven.

Lees ook:Edwin Evers met vakantie, Humberto Tan valt in
Lees ook:Humberto Tan stopt met ochtendshow op BNR
Lees ook:[Audio] Talpa-sportpresentator tijdelijk in ESO
Lees ook:Evenbeeld Edwin Evers krijgt vorm
Lees ook:Humberto Tan blijft mogelijk bij BNR

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>