Geen Arrow Rock Festival dit jaar

Het zal je niet verbazen dat er dit jaar geen Arrow Rock Festival is. De aan het evenement gelieerde zender Arrow Classic Rock is failliet en zendt inmiddels alleen nog maar uit via de kabel en internet (de vraag is echter hoe lang nog…). De organisatie draagt ‘het uitblijven van headliners en beschikbaarheid van andere topartiesten’ aan als reden waarom het Arrow Rock Festival in 2009 geen doorgang vindt. Op de website van festival wordt benadrukt dat het niet doorgaan van het Arrow Rock Festival ‘niets te maken heeft met de economische crisis danwel met het recente failissement van het radiostation Arrow Classic Rock’.

Volgens de verklaring op de site staan die twee zaken totaal los van het festival. De organisatie spreekt de wens uit dat in 2010 de sterren hen gunstiger gezind zijn en er dan wel een Arrow Rock Festival kan plaatsvinden.

Het Arrow Rock Festival zou op 14 juni 2009 in het Goffertpark in Nijmegen zijn.

Lees ook:Ad Ossendrijver koopt PCM uit Arrow-radiostations
Lees ook:Arrow vraagt hulp van luisteraars
Lees ook:Arrow Classic Rock gaat non-stop verder
Lees ook:Rocktober weer van start op Arrow Classic Rock
Lees ook:[Audio] Leuk gastoptreden van Rob Stenders op Arrow

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>