Ruud de Wild afgelopen 2,5 maand bedreigd

Het waren heftige maanden voor Ruud de Wild. Hij vertelde vanmiddag in zijn radioshow dat hij de afgelopen 2,5 maand is bedreigd. Hij bedankte in zijn uitzending de politie van Hilversum voor hun inzet. “Ze hebben hun werk fantastisch gedaan”.

Ruud de Wild werd vandaag geïnterviewd door RTL Boulevard. Hij zei: “Er is een of andere malloot geweest die achter me aan heeft gezeten, het voelde als heel lang. Het ging om een gedetailleerde doodsbedreiging. “Er komt dan een onderzoek en dan wordt het steeds serieuzer. En als de politie zegt dat je moet uitkijken, begint de onrust.” Ruud kreeg de eerste signalen over de bedreigingen van zijn producer. Het ging om smsjes en mailtjes. Daarnaast werd Ruud ook nog eens gestalkt. Ook die zaak is onlangs opgelost.

Lees ook:Politie haalt autotrailer Ruud de Wild van snelweg
Lees ook:Ruud de Wild echt weg bij Radio 538
Lees ook:Ruud de Wild positief over The Next Pop Talent
Lees ook:Ruud de Wild en Jeroen Kijk in de Vegte weer samen?
Lees ook:Ruud de Wild live vanuit verkeerstoren Schiphol

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>