Coen & Sander maken carnavalskraker

Friesland en carnaval, dat lijkt niet echt een combinatie. Coen & Sander van 3FM denken daar anders over want zij gaan een Friese carnavalskraker maken. Op de melodie van ‘It’s a Sin’ van de Pet Shop Boys. Uiteraard hebben ze hulp nodig en daarvoor hebben ze de Zware Jongens weten te strikken. Je weet wel, van de Jodelump:  jodeladie jodeladie hoehoee! Maar ook jij kunt helpen. Schrijf mee en stuur je Friese tekst naar dit mailadres.

Lees ook:Jacques D’Ancona en Jan Douwe Kroeske in jury ‘Op Zoek Naar Johan’
Lees ook:Coen & Sander zoeken nieuw Requestrad
Lees ook:Radiodier.nl nieuwe website voor radiodieren
Lees ook:’538 voor War Child’: geld ophalen voor oorlogskinderen
Lees ook:Coen en Sander zoeken nieuwe zanger Di-rect

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>