Coen en Sander zoeken nieuwe zanger Di-rect

Op zoek naar Evita, Joseph, Elvis, de nieuwe Johan. De zoektochten naar ‘de opvolgers van…’ houden maar niet op. Zondagavond start er weer een nieuwe serie waarin een opvolger gezocht, dit maal voor de Haagse band Di-rect. Hun zanger en gitarist Tim Akkerman besloot eerder dit jaar om uit de groep te stappen, maar de overige bandleden lieten het er niet bij zitten. Ze gaan verder, maar met wie? Coen en Sander, het bekende radioduo van 3FM gaan de overige bandleden Spike, Jamie en Bas in ‘Wie Is Di-rect?’ helpen bij de zoektocht naar een nieuwe frontman.

Nu gaan de drie overgebleven bandleden samen met BNN op zoek naar de opvolger van Tim. Het wordt een zware klus, want de nieuwe frontman moet heel wat in huis hebben. Hij moet een vette stem hebben, een podiumbeest zijn én natuurlijk een klik hebben met de overige bandleden.

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga gaan de Haagse band begeleiden in de zoektocht naar de ultieme leadzanger van Di-rect. Het nieuwe programma ‘Wie Is Di-rect?’ is vanaf zondag 13 september 2009 elke week te zien op Nederland 3. De uitzendingen, die gepresenteerd worden door de radiomakers Coen en Sander, zijn te zien rond 21:30 uur.

Zie ook:
Drie jaar Coen en Sander Show op 3FM

 

Lees ook:Di-rect gaat door samen met Coen & Sander
Lees ook:Coen en Sander presenteren liveshows ‘Wie Is Di-rect?’
Lees ook:Coen en Sander presenteren finale Wie Is DI-RECT?
Lees ook:Coen en Sander worden managers van bands
Lees ook:Coen en Sander kiezen bands om te promoten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>