Serious Talent artiesten spelen op Noorderslag

Elf 3FM Serious Talent artiesten spelen zaterdag 16 januari 2010 op Noorderslag in Groningen. Voor het tweede jaar heeft 3FM een eigen stage voor hun talenten op het Groningse popfestival. In de foyer kunnen bezoekers kijken en luisteren naar de wat volgens 3FM de meest succesvolle nieuwe talenten van het afgelopen jaar zijn. Ondermeer Rigby, Valerius, Destine en Laura Jansen treden op. Daarnaast krijgen bezoekers alvast een voorproefje van een aantal nieuwe 3FM-talenten van 2010.

Noorderslag is al jaren hèt festival dat nieuw Nederlands talent een podium biedt. 3FM Serious Talent is met elf artiesten goed vertegenwoordigd. Zoveel artiesten passen niet op één avond op hetzelfde podium; een aantal artiesten speelt daarom in andere zalen.

3FM Serious Talent scout Tijs van Liemt: “Het feit dat niet alleen op het Serious Talent Stage, maar ook over het hele Noorderslag-festival 3FM Serious Talent bands en artiesten optreden, is een ontzettende opsteker voor het Nederlandse muziekklimaat. Er worden op dit moment door nieuwe artiesten en bands fantastische dingen gemaakt. Wij gaan bij 3FM Serious Talent proberen om daar volgend jaar weer de beste tussen uit te kiezen.”

Line-up

Het Serious Talent podium ziet er de 16e als volgt uit:

20:30 Valerius
22:00 Destine
23:30 Rigby
01:00 Go Back To The Zoo
02:30 Want Want

Andere artiesten uit de talentenpoel van 3FM die op andere podia staan zijn:

21:15 Mad Trist
22:30 Laura Jansen
22:45 Drive Like Maria
01:00 De Staat
01:15 Flinke Namen
02:30 Caro Emerald

Live vanaf Noorderslag

3FM zendt op 14, 15 en 16 januari live uit vanaf Eurosonic/Noorderslag 2010. DJ’s Eric Corton, Michiel Veenstra, Annemieke Schollaardt en Giel Beelen spreken met artiesten en bezoekers. Ondermeer optredens van Waylon, Dio, Moke, De Staat en 3FM Serious Talent’s Valerius, Destine, Rigby, Go Back To The Zoo en Want Want zijn op de zender te horen.

Lees ook:Eurosonic Noorderslag 2010 drie dagen op 3FM
Lees ook:3FM Serious Talent op popfestival Noorderslag
Lees ook:Genomineerde 3FM Serious Talent Award bekend
Lees ook:Vijf talenten dingen naar Serious Talent Award
Lees ook:Caro Emerald wint 3FM Serious Talent Award 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>