Drie weken SchrikBarend vroeg opstaan

Na een aantal maanden de pre-ochtendshow van Giel Beelen op 3FM te hebben gepresenteerd, gaat radio-dj Bert van Lent er even tussenuit. Terwijl Bert alle tijd heeft om de WK-wedstrijden te volgen, mag Barend van Deelen drie weken lang lekker vroeg opstaan om elke werkdag de uren 04:00-06:00 uur te doen. Van Deelen zal het nachtprogramma ‘TurbuLent’ voor de time being omdopen tot ‘SchrikBarend’.

Barend van Deelen is volgens 3FM de komende drie weken ‘jouw geestelijke mentor in het vroege opstaan’.

In ‘SchrikBarend’ zal Barend dagelijks contact hebben met de Oranje Camping in Zuid-Afrika. Verder gaat hij strijden om een date met een Miss Nederland-kandidaat en zal hij dagelijks zendpiraat Rodney uit Paramaribo spreken en hij gaat onderzoeken welke muziek er anno 2010 écht niet meer gedraaid kan worden.

Barend van Deelen is van maandag 7 juni tot en met vrijdag 25 juni elke werkdag van 04:00 tot 06:00 uur te horen op 3FM.

Lees ook:Coen en Sander ronden WK-tour af in Zuid-Afrika
Lees ook:Traffic Radio brengt WK update in de spits
Lees ook:Barend en Wijnand doen verslag van training Alpe d’Huzes voor 3FM
Lees ook:Barend van Deelen nieuwe dj in 3FM-nacht
Lees ook:Coen en Sander gaan met WK-bus door het land

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>