Levenslang gratis naar Lowlands te winnen

3FM geeft binnenkort een wel heel bijzondere prijs weg: een levenlang toegang tot Lowlands. Dat maakte Lowlands-organisator Eric van Eerdenburg woensdagochtend bekend in het programma van Giel Beelen. Bij 3FM leeft al enige tijd het idee om de ultieme Lowlandsfan blij te maken met een levenlang toegang tot het festival. Dat gaat natuurlijk niet zonder goedkeuring van Mr. Lowlands zelf. Giel haalde Van Eerdenburg in de uitzending om toestemming te vragen. De organisator gaf aan de actie te steunen en ging akkoord, mits de prijs wel bij de ultieme Lowlandsfan terecht komt.


Om te zorgen dat het levenslange toegangsticket door de juiste persoon gewonnen wordt, buigt 3FM zich de komende weken over de actie en ‘selectieprocedure’. Luisteraars kunnen op 3FM.nl/Lowlands alvast meedenken en suggesties aandragen.

3FM Serious Summer

3FM is dit jaar wederom te vinden op de belangrijkste pop/rock en dancefestivals. Zowel in Nederland als daar buiten. 3FM Serious Summer ging op 30 mei van start op Pinkpop. De publieke zender is deze zomer onder meer te vinden op Awakenings, Zwarte Cross, Rock Werchter en Lowlands. Voor het eerst dit jaar staat 3FM ook op de grootste dancefestivals van Nederland; Sensation en Mysteryland.

Lees ook:Strijd om levenlang gratis Lowlands barst los
Lees ook:3FM Serious Summer live vanaf de festivals
Lees ook:3FM Live vanaf Extrema Outdoor
Lees ook:3FM zoekt Lowlander for Life
Lees ook:Pinkpop 2010 live op 3FM

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Levenslang gratis naar Lowlands te winnen

  1. Pingback: 3FM zoekt Lowlander for Life | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>