Het is lachen bij 3FM

Het is steeds vroeger donker, de mooie zomerse dagen zijn ingeruild voor regenachtige herfstdagen en ik zit bijna in mijn jaarlijkse winterdipje. Een beetje humor kan dan zeker geen kwaad. Iedereen die in dezelfde situatie verkeert, moet deze week eens afstemmen op 3FM. De publieke popzender staat een week lang in het teken van comedy. Dat betekent dus lachen, gieren en brullen tijdens 3FM Serious Comedy. De hele week zijn er kaarten te winnen voor binnen- en buitenlandse komieken en gaat Giel Beelen op zoek naar het leukste comedyfragment allertijden.


Giel Beelen heeft een top 15 gemaakt van leuke fragmenten van bekende Nederlandse cabaretiers. Tijdens de Serious Comedy week op 3FM draait Giel elke dag verschillende fragmenten. Vrijdag zal er tromgeroffel uit de studio klinken, want dan wordt de nummer 1 bekend gemaakt. Stemmen op fragmenten van onder meer Theo Maassen, Hans Teeuwen, Najib Amhali en Jochem Myjer kan op de site van ‘Giel’. Daar kun je de top 15 trouwens ook beluisteren.

Lees ook:Giel Beelen met opvallende radiofragmenten in DRDD
Lees ook:Giel Beelen zoekt ‘Radiomoment van het Jaar’
Lees ook:Laughing Matters bij 3FM Serious Comedy
Lees ook:Wéér twee nieuwe stations: Comedy Radio en Smooth Jazz Radio
Lees ook:Giel Beelen in muziekprogramma ‘Top of Flop’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>