Giel Beelen met opvallende radiofragmenten in DRDD

Eén keer per week schuift radio-dj Giel Beelen als tafelheer aan bij het televisie-programma 'De Wereld Draait Door'. Vast onderdeel in DWDD is de rubriek 'De TV Draait Door' met daarin hilarische tv-fragmenten van de dag(en) daarvoor. Giel Beelen dacht 'laten we dat ook eens bij de radio gaan doen'. Want tja, beter goed gejat dan slecht bedacht. En de eerste radio-blooper kwam vorige week van Giel zelf.

Vorige week donderdag probeerde Giel Beelen de nieuwe rubriek 'De Radio Draait Door' al uit terwijl Matthijs van Nieuwkerk, presentator van het origineel op tv, aan de telefoon hing.

Beelen had direct een blooper uit zijn eigen show en… tijdens het item DRDD ging hij zelf ook al de fout in. Luister zelf naar het fragment van donderdag 10/01:

Net als bij DWDD op televisie, kunnen bij DRDD de luisteraars Giel tippen over leuke, hilarische, grappige audiofragmenten. Beelen zegt niet alleen de bloopers van de landelijke zenders te willen laten horen, hij is ook op zoek naar het kleine, lokale radioleed.

Omdat het redactioneel nogal veel werk oplevert om alle fragmenten te achterhalen en beoordelen, zal Giel 'De Radio Draait Door' niet elke dag, maar alleen op de woensdagen uitzenden.

Zie ook:
- Giel Beelen opnieuw uit de kleren

Lees ook:Giel Beelen zoekt ‘Radiomoment van het Jaar’
Lees ook:Giel Beelen gespot in Goede Tijden Slechte Tijden
Lees ook:Giel Beelen presenteert ’40 Dagen Mét Sex’
Lees ook:Laatste dag voor Jurgen van den Berg in ochtendshow Giel Beelen
Lees ook:Giel Beelen: ‘Ik ben gewoon het mannetje van de radio’

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Giel Beelen met opvallende radiofragmenten in DRDD

 1. Valpa

  Ik heb ooit wat leuks gedaan in mijn lokaal programma. Toen X-factor aan de gang was belden we mensen thuis op, doen alsof we ook van RTL waren. We zeiden dat mensen via de telefoon mee moesten zingen met een liedje wat we lieten horen, en dat de beste mocht optreden tijdens de X-factor finale.. Nou, we hebben toch enkele idioten zo ver gekregen dat ze zongen door de telefoon. Weet alleen niet hoe ik die fragmente ooit nog zou kunnen terugvinden ;)

    /   Reply  / 
 2. Jorn

  @Valpa: Je moet die fragmenten echt even gaan zoeken, ik denk dat je een grote kans maakt als je ze (als mp3) opstuurt naar [email protected] !

  Of die grap gewoon nog een keer uithalen, nu met wat Idols-kandidaten ;)

    /   Reply  / 
 3. Edwin

  Giel is natuurlijk de creatiefste deejay van dit moment, maar laten we nou niet doen alsof ie dit ook heeft verzonnen: de radioflater is ooit begonnen in het programma van Felix Meurders, rond 1980 op dinsdagmorgen op Hilversum 3 (productie Erik Post), en is daarna overgenomen door Wim Rigter op dinsdagmiddag, vervolgens terechtgekomen in De Steen en Beenshow bij Jack Spijkerman, die later in Kopspijkers de TV-flater introduceerde, de voorloper van ‘De Tv draait door’.

  En via Giel is het nu terug waar het begon. Dat is alles.

    /   Reply  / 
 4. Jorn

  Mooie recylcling dus :)

    /   Reply  / 
 5. Pingback: Radioformat vliegt over naar televisie | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>