Gerard Joling op kerstkaarten 3FM

Niemand kijkt meer op van Gerard Joling in een enorm uitbundige outfit, dus dat de zanger zich vrijdag in een kerstmannenpak gehesen heeft mag geen verrassing heten. De extravagante zanger had gisteren samen met de dj’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga een fotoshoot voor de kerstkaarten van 3FM. Het radiostation brengt eind dit jaar setjes van vijf kerstkaarten uit waarvan de opbrengst naar het goede doel van 3FM Serious Request gaat. Vier van die kaarten worden ontworpen door luisteraars en de vijfde wordt er eentje met Coen, Sander en Gerard. En de rolverdeling?


Gerard Joling verschijnt op de wenskaart als kerstman en Coen en Sander zijn te zien als rendieren die de arrenslee van Gerard voorttrekken. De kerstkaarten worden gratis bijgeleverd wanneer je een set van de speciale Serious Request-postzegels koopt. De opbrengst van die zegels gaat naar Serious Request, de benefietactie van 3FM dat zich dit jaar inzet voor de wereldwijde bestrijding van malaria.

De Serious Request kerstzegels zijn verkrijgbaar vanaf 15 november 2009.

Lees ook:In pyjama bij optreden Gerard Joling
Lees ook:Aftellen naar de opsluiting van Coen, Gerard en Domien
Lees ook:3FM Serious Request veiling van start
Lees ook:Gerard Joling is ‘Mystery Guest’ op 100% NL Strandfeest
Lees ook:3FM vraagt om creatieve donaties

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>