3FM Serious Request veiling van start

Gerard Ekdom opent maandag 7 december tijdens ‘AVRO Arbeidsvitaminen’ de 3FM Serious Request Veiling. Wie zichzelf wil verwennen met opzienbarende, verrassende en ‘rock&roll’ collectoritems, een unieke workshop wil volgen of een huiskamerconcert wil huisvesten, kan vanaf vandaag bieden. Elke dag, tot en met 24 december 2009, worden nieuwe veilingartikelen en belevenissen ter veiling aangeboden.

Nationale en internationale grootheden staan persoonlijke en bijzondere items af die via 3fm.nl/veiling te bemachtigen zijn. Gesigneerde albums, boeken, kunstwerken en masterclasses, werkelijk alles gaat onder de hamer.

Tijdens 3FM Serious Request worden bijzondere veilingitems creatief door de drie dj’s in het Glazen Huis gepresenteerd tijdens VeilingTV. De opbrengst van de veiling gaat volledig naar malariabestrijding door het Rode Kruis, het doel van 3FM Serious Request dit jaar.

Via de veiling is te bieden op vele items, zoals een plectrum van Pearl Jam zanger Eddie Vedder, een door Muse gesigneerd canvasdoek of een originele Les Paul gitaar van Krezip. Ook de 3FM-dj’s leveren hun bijdrage: zo wordt het allereerste singletje van Gerard Ekdom aangeboden; Billy Jean van Michael Jackson. Ook de onderbroek van Paul Rabbering en de lederhosen van Coen en Sander zijn te bemachtigen op de online veiling voor 3FM Serious Request.

Van 7 tot en met 24 december 2009 worden dagelijks nieuwe items op de veiling ingebracht. Op de 24e gaat het complete interieur van het Glazen Huis onder de hamer. De laatste veiling loopt af op 3 januari 2010.

Zie ook:
- Glazen Huis duurt dit jaar 12 uur langer
- Gerard Ekdom beschikbaar voor Glazen Huis in Groningen

Lees ook:Veiling voor 3FM Serious Request geopend
Lees ook:Veiling voor Serious Request 2010 is geopend
Lees ook:3FM Serious Request veiling van start
Lees ook:Online veiling van 3FM Serious Request begonnen
Lees ook:Serious Request met update op Nederland 3

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>