Michiel Veenstra adopteert Jezus-show Guido Weijers

Het tv-programma waarin Guido Weijers een cabaret-voorstelling over Jezus maakt mag dan zijn geschrapt, Weijers heeft zijn tot nu toe verrichte werk niet voor niets gedaan. Hij krijgt een podium in het radioprogramma van Michiel Veenstra, meldt het ANP. Op een nog te bepalen datum komt Weijers langs in het programma en mag daar zijn grappen vertellen. Dit zal gebeuren na de vakantie van Michiel.

Gisteren werd bekend dat de EO niet langer doorgaat met het tv-programma Loopt een Man over het Water, waarin cabaretiers een voorstelling mogen maken over Jezus. Ze zouden daarbij niet worden gecensureerd en mochten vrijuit spreken. Vervolgens kwam er een debat over waarom de cabaretier de dingen ziet zoals hij ze ziet en waarom hij eventueel provoceert.

De EO is echter zo geschrokken van alle consternatie, dat het de vooralsnog eenmalige show heeft teruggetrokken. Tot grote teleurstelling van de progressieve presentator Arie Boomsma.

Slimme zet van Michiel om zo in te spelen op de hype. Leuk voor Guido ook dat hij alsnog zijn verhaal kan laten horen.

Lees ook:Guido Weijers toch niet op 3FM met Jezus-conference?
Lees ook:Guido Weijers gaat tóch kaal
Lees ook:Guido Weijers scoort niet, maar wint wel weddenschap
Lees ook:Guido Weijers kaal het nieuwe jaar in?
Lees ook:Guido Weijers en Dennis met Giel mee naar Uruzgan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>