Guido Weijers kaal het nieuwe jaar in?

Vrijdagochtend was cabaretier Guido Weijers te gast bij Patrick Kicken, uiteraard om te vertellen over zijn oudejaarsconference. De twee zijn een weddenschap aangegaan wat betreft de kijkcijfers van de show van Guido. De conference is 31 december op SBS6 te zien en doorgaans is er op Oudjaarsdag  enorme concurrentie tussen de televisie-stations. Tussen dat geweld moet Weijers scoren, want anders…

Guido Weijers is met Patrick Kicken de weddenschap aangegaan dat wanneer er meer dan één miljoen mensen naar de oudejaars-conference kijken, dan mag Kicken het hoofd van Weijers in het nieuwe jaar kaalscheren.

In plaats van goede voornemens te noemen is Guido Weijers een weddenschap aangegaan voor het nieuwe jaar. Echt een ramp zal het niet worden, want zo veel haar heeft hij ook niet op z'n hoofd. En kijkend naar de kijkcijfers van cabaret op SBS6 op Oudjaarsdag 2006, zal de kans niet heel groot zijn dat Weijers de weddenschap verliest en dus kaal geschoren zal worden.

De oudejaarsconference van Guido Weijers is op 31 december om 21.00 uur te zien bij SBS6. Dus mocht je hem kaal willen zien, dan moet je met al je vrienden gaan kijken en hopen dat het er bij elkaar meer dan één miljoen zijn…

Meer over Radio Veronica:
- Erik de Zwart goed voor record aantal sms'jes
- Aangepaste programmering Veronica met oud & nieuw

Lees ook:Guido Weijers gaat tóch kaal
Lees ook:Guido Weijers scoort niet, maar wint wel weddenschap
Lees ook:Radioactive headlines week 2: Uitloop, nadoen en origineel
Lees ook:Overzicht januari 2008: Meest gelezen berichten
Lees ook:Radioactive headlines week 1: Finale Top 2000, terugblikken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>