Barbara Karel verlaat 3FM

Barbara Karel stopt bij 3FM en de NCRV. De voormalig MTV-presentatrice begon in 2006 bij 3FM en deed daar het zondagavondprogramma ‘Bring It On!’ van de NCRV. Vandaag maakte 3FM bekend dat Karel stopt bij het publieke popstation en dat Barbara Karel kiest voor nieuwe toekomst. “Het is tijd voor iets anders”, laat ze weten. De 33-jarige radiovrouw, die vorig jaar nog genomineerd was voor een Radiobitch Award, laat verder weten dat ze wel genoten van haar radioavontuur. Barbara Karel verlaat 3FM per 1 september 2009.


In een reactie op het vertrek zegt Barbara: “I love music, en ik heb volop genoten van dit radio-avontuur, maar nu is het moment aangebroken om mijn hart te volgen, en dat ligt bij het maken van televisie. Wat betreft muziek? Dat zal altijd een belangrijke rol blijven spelen in mijn leven, want een leven zonder goeie platen, concerten en festivals zit er echt niet in.”

Gerard Oonk, manager Radio bij de NCRV: “Zonde dat Barbara weg gaat. Ze is een bruisende, enthousiaste collega met een groot hart voor echte muziek. En… één van de weinige vrouwelijke radiodeejays in Nederland. Ja, erg jammer.”

“Barbara is een kei van een dj met een passie voor radio en muziek”, zegt 3FM music manager Basyl de Groot. “Bovendien weet ze die passie en dat talent geweldig te vertalen naar televisie, zoals bij haar werkzaamheden voor 3FM SeriousTalent en in de filmpjes die ze op festivals maakte voor de 3FM-site.”

Opvolger

Barbara begon in 2002 bij MTV en sinds april 2006 presenteert ze het NCRV-programma Bring It On! op 3FM. Deze zomer zal bekend worden gemaakt wie het programma gaat presenteren. Naar verluidt wordt dat Barend van Deelen, nu nog dj bij Decibel.

UPDATE: Sander Guis nieuwe presentator ‘Bring It On!’

Lees ook:Sander Guis nieuwe presentator ‘Bring It On!’
Lees ook:Barbara Karel naar 3FM
Lees ook:Barbara’s tweede keer bij BuZz
Lees ook:Sander Guis maakt weekendprogramma op Radio 2 op plaats van SnoTime!
Lees ook:Nieuw actualiteitenprogramma vanaf 2014 op Radio 1

1 Reacties // Reageer

One thought on “Barbara Karel verlaat 3FM

  1. Marcel

    YES!! eindelijk opgerot. Hart ligt bij TV, yeah right!!

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Barend van Deelen nieuwe dj in 3FM-nacht | Radioactive

  3. Pingback: Sander Guis nieuwe presentator ‘Bring It On!’ | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>